Visie

Visie

visie Ziaqua dansschip

Waterspiegels

Ziaqua betekent waterspiegels, water is leven.

Waterspiegels, bespiegelen en elkaar in samenzijn een fantasierijke wereld voorspiegelen in blijheid en vrije ruimte.

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Marion Moulen. Ik zie het als choreografe Ziaqua mijn missie om mensen te verbinden en te empoweren in alle lagen van de bevolking. Ik beweeg me tussen uitersten in de samenleving van een asielcentrum tot een concertzaal. Ik werk met menselijke ruimte voor elkaar en de kwaliteit van ruimte beleven voor jezelf. Je lichaam is je thuis.

Menselijke ruimte Circus Ziaqua biedt een ideale leerplek waar fantasie en techniek, ontspanning & inspanning elkaar afwisselen. Als danser leer je alles over ruimte. Menselijke ruimte te geven aan een ander, samen de ruimte te delen en ook deze te nemen voor jezelf. Ruimte visualiseren en voelen is van wezensbelang, zo bots je letterlijk en figuurlijk niet tegen de ander.

Creatieve ruimte Ik hoop mensen te inspireren met creatief denken en creatieve ruimte te beleven door verbeeldingskracht. Letterlijk en figuurlijk bouwen we samen het circus met de eenvoud van materiaal, ieder een hoepel. Het stimuleert ruimtelijk inzicht door bewegende vormen te creëren.

Kwalitatieve ruimte Fysieke ruimte voor jezelf vergt aandacht, discipline en geduld. Je ontdekt dat je meer kunt dan je dacht en samen sterker bent. Door verdieping en herhaling van de oefeningen merk je vooruitgang en verbeter je de kwaliteit van bewegen, je wordt meer en meer soepel of lenig.

Zonnekracht, verbeeldingskracht en tijgerkracht maakt je een meester van jezelf met een glimlach.

Lijfspreuk ” Het leven is vallen en opstaan, het liefst soepel!”

Ziaqua over de leeuwentemmer

Contact

Ziaqua

Feest

Mimiek Fantastique

Publiciteit

Gallery

Leeuwentemmen

Circusdans

Toverdansen

Docente

Visie

© all rights reserved Ziaqua 2017~1999

Save

Save

Save

Top