reacties

Marion is geweldig met kinderen en open naar de wereld. Dat is van zichzelf een fantastische combinatie. Ik vind het heel fijn om te zien hoe in het Zwanenmeer, waar ik haar van ken, een vrouw rondloopt en lesgeeft die in de hele wereld haar thuis vindt.

Ik heb Marion leren kennen als een zeer gedreven, creatieve doorzetter die niet alleen goed is in kennis overbrengen maar ook in het enthousiasmeren van haar leerlingen. Door Marion heb ik o.a. ontdekt waar mijn creatieve capaciteiten liggen op het gebied van tekenen. Hier ben ik haar zeer dankbaar voor.
Lieve Marion ga door met wat je doet, want je bent er heel goed in.

Marion is heel creatief en een pionier in het bedenken van hoe zij andere mensen het best kan inspireren. Dankzij haar kunstklas durf ik het straks aan om niet alleen een kinderboek te schrijven, maar deze ook zelf te illustreren! Bovendien zijn de lessen altijd erg gezellig!!!

Let op deze creatieve kunstenares, performster, onderneemster en alles-kunner! Jullie gaan allemaal nog veel meer van Marion horen zien en lezen…
Succes Marion!

Ik ben blij dat ik in de kunstklas les krijg van Marion.
Haar enthousiasme, haar goede uitleg, haar gedrevenheid zorgt er voor dat ik meer inspiratie krijg en misschien wel meer hiermee in de toekomst wil doen.
Hoop dat door je lessen nog veel meer mensen mag inspireren en stimuleren

Wat is Marion toch een lenige, kunstzinnige, creatieve, talentvolle, knappe kanjer en lief mens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*