Feest!

circus Ziaqua

Feest, één dag als circusartiest!

Zoek je een orgineel Kinderfeest of Familiefeest? Wens jij je kind te verrassen voor de verjaardag of zelf te schitteren één dag als circusfamilie ? Dan is circuspret met Ziaqua iets voor jou!

Uw Keuze:

Kinderfeest & circus Leeuwen act

Ben je op zoek naar een orgineel Kinderfeest? Verras je beste vriendjes en vriendinnen en beleef het leven van ware podiumartiesten. In 1 dag steel jij de show, Wow! Kom dat zien. We spelen de leeuwen act in het circus. In Circus Ziaqua is ieder kind een tijger, een panter of leeuw en koning. Voor deze bijzondere dag zijn jullie rasechte podiumbeesten en toon je tijgerkracht en leeuwenmoed. Samen zijn jullie sterk! We presenteren de leeuwen act met spannende circusmuziek voor eigen publiek. Hoor jij ook al de leeuwen brullen?

Circuspret, één dag als circusfamilie!

Heb je een wensdroom om met je eigen familie te schitteren, één dag als circusfamilie ? Kies de rol die bij je past. Zie je het al voor je mama als circusdirecteur en opa als grappige clown? Wie speelt de slangenbezweerder, een magiër of is een echte krachtpatser? De allerjongsten spelen de tijgers en papa is de Leeuwentemmer! Hoe lijkt je dat? Heb jij leeuwenmoed? Alleen voor ware fantasten en zij die geloven in wonderen!

De Feesttuin ~  Feestkamer ~ Feestzaal

In de Feesttuin mag de jarige de bloemetjes buiten zetten. Zelf een circusshow geven op je verjaardag? Ja, dat kan! Samen met je vriendjes zijn jullie echte artiesten voor 1 dag in jouw show! Geniet je ook zo van een tuinfeest of picknick in een park? Stel je eens voor er komt zomaar na de verjaardagstaart een Leeuwentemmer op visite?! Al je vriendjes en vriendinnetjes veranderen in circusleeuwen, tijgers, jaguars, zelfs zwarte of roze panters doen mee! We toveren een circuspiste tevoorschijn met hoepels. Onder leiding van circus Ziaqua zijn we vol lol stapeldol en leeuwensterk met acrobatiek. We leren kunstjes met hoepels en verzinnen grapjes. We verdienen een dik applaus en een bloemetje! We zijn tenslotte ware artiesten!

Neem gerust contact op met Ziaqua voor vragen, een offerte of boeking voor een Feest naar keuze:

De Feestzaal

De Feestkamer

De Feesttuin

Gallery

Contact

  © all rights reserved Ziaqua 2017~1999

Save

Save

Save

Save