Circuspeuters

T o v e r d a n s e n

is circuspret voor twee!

Circuspeuter + ouder  = 2

Circuspeuterscircuspeuters

Welkom ouders en peuters, komen jullie samen dansen in de circuspiste? Je weet jong geleerd is oud gedaan! In de danszaal toveren we de circuspiste tot leven in alle kleuren van de regenboog. Het hele kleurenpalet komt aan bod met attributen: danslinten, sjaals, ringen, ballen en hoepels. Iedere peuter uit de groep kiest een andere kleur en zo vormen we samen een dansende kleurrijke vuurdraak, een sissende reuzenslang, fladderen rond als vrolijke trapeze vlinders of spelen de circusleeuwen gevangen in een kooi?

Ouders doen mee

De ouders doen mee en dienen in samenspel als ‘bouwstenen’ voor de peuters. Samen bouwen we tunnels, avontuurlijke routes en verbeelden de leeuwenkooi. Ziaqua verzorgt het circus spelen met een glimlach en tuurlijk spannende circusmuziek!

Muziekdocente ‘Muziek op schoot’

Een fantastische ervaring om als Muziekdocente les te geven voor Muziekschool Noord met de cursus ‘Muziek op schoot’ (peuters en ouders samen) en cursus ‘Spelen met muziek’ (kleuters). Voor deze doelgroepen bedacht ik muzieksprookjes, hoorspelen en de ‘dansende notenbalk’ als stimulans tot muziekschrijven, op fysieke wijze.

Contact

Ziaqua

Feest

Mimiek Fantastique

Publiciteit

Gallery

Leeuwentemmen

Circusdans

Toverdansen

Docente

Visie

© all rights reserved Ziaqua 2017~ 1999

Save

Top